Sportprijs

Inwoners van de gemeente Westerkwartier kunnen personen, verenigingen en organisaties uit het Westerkwartier aanmelden voor de sportprijs. Deze prijs reikt de gemeente Westerkwartier uit aan iemand die zich bijzonder heeft ingezet voor de breedtesport binnen de gemeente.

Vanaf 2023 reikt de gemeente Westerkwartier de “Sportprijs” uit. Deze prijs kan worden gewonnen door een persoon, vereniging, organisatie of evenement uit het Westerkwartier, die zich de afgelopen jaren op een bijzondere en positieve wijze heeft ingezet voor de breedtesport in de gemeente. Het gaat dan om activiteiten waardoor de maatschappelijke betrokkenheid van een vereniging of organisatie zichtbaar vergroot wordt.

Kent u een persoon, vereniging, organisatie of evenement uit het Westerkwartier? U kunt hier nomineren! Een deskundige jury die bestaat uit 5 anonieme inwoners uit de gemeente Westerkwartier buigt zich vervolgens over de aanmeldingen.

Er worden drie prijzen in de categorie Sportprijs uitgereikt:

  • 1e prijs is €500 
  • 2e prijs is €300 
  • 3e prijs is €200

De winnaar van de 1e prijs van de Sportprijs kan, als deze voldoet aan de voorwaarden, genomineerd worden voor de Breedtesportprijs Groningen.

Nominatie insturen

U kunt op dit moment geen nominatie meer insturen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Sportprijs contact op via het mailadres sportprijs@westerkwartier.nl

Heeft u gevonden wat u zocht?

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Wij zijn via de volgende kanalen te bereiken:

Anne KCC

Onze medewerkers helpen u graag.