De gemeente Westerkwartier publiceert alle belangrijke wettelijke verplichte mededelingen in een digitaal gemeenteblad. Dit is een landelijke website van de overheid. Iedere publicatie komt in een apart gemeenteblad en heeft een eigen nummer. U kunt alle berichten over uw buurt raadplegen via de website overheid.nl(externe link)

Blijf op de hoogte

Wilt u weten wat gemeente Westerkwartier over uw eigen buurt besluit? Zoals over welke omgevingsvergunningen zij afgeeft of waar wegwerkzaamheden plaatsvinden? Via deze pagina bieden we de volgende twee mogelijkheden:

  1. Raadplegen via een kaart
  2. Aanmelden bij de E-mailservice berichten over uw buurt(externe link)

Zoeken op een kaart

Op onderstaande kaart vind u de bekendmakingen over de afgelopen periode.

Ook op de website overheid.nl(externe link) kunt u via de kaart zoeken naar berichten over uw buurt.

E-mailservice berichten over uw buurt

U kunt zich voor de e-mailservice abonneren(externe link) op de 'berichten over uw buurt service' van de gemeente Westerkwartier. Via enkele stappen kunt u zich inschrijven voor de e-mailservice.

Wij adviseren u om in stap 2 'Berichtkeuze', alle opties aan te vinken. Anders loopt u kans berichten zoals bijvoorbeeld kapmeldingen en sloopmeldingen te missen.

Stap 2 van de aanmelding ziet er dan zo uit:

Ook als u zich al heeft aangemeld voor de attenderingsservice en u heeft niet alle opties 'aanstaan',  raden wij u aan om deze instellingen aan te passen.

Ruimtelijke plannen

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl(externe link) kunt u zoeken naar actuele ruimtelijke plannen in onze gemeente.