Pagina opties

Groter

Openingstijden

Met ingang van dinsdag 17 maart gaat de gemeente de directe contacten met inwoners in de dienstverlening beperken. We doen dit om goede invulling te geven aan de landelijke richtlijnen rondom het coronavirus en om de noodzakelijke dienstverlening te kunnen leveren.

Noodzakelijke dienstverlening Inwonerszaken op 1 locatie, Zuidhorn

De dienstverlening van Inwonerszaken voor de zaken die niet kunnen wachten zoals identiteitsbewijzen, rijbewijzen, aangifte geboorte of overlijden vindt plaats op afspraak en alleen op de locatie Zuidhorn (Hooiweg 9, route).

Openingstijden van deze locatie

  • maandag tot en met donderdag open van 8.00-12.00 uur,

Inwoners die al een afspraak bij Inwonerszaken hebben gemaakt op een andere locatie, bellen we om de afspraak om te zetten.

De locaties Grootegast, Leek en Marum zijn per 17 maart gesloten voor publiek.

Afhalen op 1 locatie

Een paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs dat inwoners voor 17 maart hebben aangevraagd op een andere locatie, is alleen in Zuidhorn af te halen tussen 8.00-12.00 uur. Is de aanvraag in Grootegast, Leek of Marum gedaan, dan moet de aanvrager naar Zuidhorn om het document op te halen.

Niet zonder afspraak langskomen

Voor het overige kunnen inwoners de gemeente telefonisch benaderen en voorlopig niet langs komen op de gemeentehuizen. De gemeente vraagt inwoners met gezondheidsklachten (verkouden, hoesten, koorts) de afspraak met de gemeente uit te stellen naar een later moment.

Telefonisch bereikbaar

De gemeente vraagt inwoners die een afspraak hebben en twijfelen of deze door kan gaan, te bellen. Ook voor andere vragen blijft de gemeente telefonisch bereikbaar.

Periode

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 28 april 2020.

Regel het snel en simpel online

Veel zaken kunt u volledig online regelen. Een uittreksel basisregistratie of burgerlijke stand aanvragen? Verklaring omtrent gedrag nodig? Verhuizing doorgeven? Of melding doen van een huwelijk of geregistreerd partnerschap?

Regel het snel en simpel via deze site.


Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur via telefoonnummer 14 0594.

Afwijkende telefonische bereikbaarheid tijdens en rond de feestdagen


Milieustraten

In verband met het coronavirus zijn de milieustraat Grootegast, locatie Vagroen Oldekerk en het KCA-depot in Noordhorn per direct gesloten

Gemeentewerven

  • Marum, Kruisweg 42-46, 9363 AE                
  • Grootegast, Rondweg 15, 9861 GK                
  • Noordhorn, Transportweg 2, 9804 TJ                
  • Leek, Tolberterstraat 70, 9351 BJ                
  • Grijpskerk, Kievitsweg 20, 9843HA                
  • Oldehove, Englumerstraat 6, 9883 PE                
  • Aduard, Ruiterpad 2, 9831 NB

Misschien bent u op zoek naar: