Via deze pagina regelt u een nieuwe container voor bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning. Ook kunt u een geblokkeerde container laten deblokkeren.

Aanvragen of omruilen

DigiD linkOnline container(s) aanvragen

In de volgende gevallen kunt u online één of meer containers aanvragen:

  • Nieuwbouw woning. Wanneer u een nieuwbouw woning betrekt, dan staan hier vaak nog geen containers. U kunt dan via bovenstaand formulier uw containers aanvragen.
  • Extra container(s) nodig. Voor grote huishoudens of in bijzondere gevallen is het mogelijk om een extra grijze en/of groene container aan te vragen.
  • Kapotte container. Als uw container kapot is, kunt u via bovenstaand formulier een nieuwe container aanvragen en de kapotte op laten halen.

Deblokkeren

DigiD linkOnline aanvraag deblokkeren container(s)

Soms komt het voor dat een container niet te gebruiken, omdat de chip in de container is geblokkeerd. Bijvoorbeeld wanneer een woning langere tijd leegstaat. Dit doen wij om misbruik van de containers te voorkomen. Ook wanneer u een woning in onze gemeente heeft gekocht maar hier nog niet woont, kunt u een aanvraag doen om containers te laten deblokkeren. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens verbouwing of verhuizing de containers alvast gebruiken.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Wij zijn via de volgende kanalen te bereiken:

Onze medewerkers helpen u graag.