Pagina opties

Groter

Roblespark, Grootegast

Logo Roblespark op grasveld bij binnenrijden van de wijk

Royaal wonen voor een betaalbare prijs

In 't Roblespark heeft u ruimte zat voor een betaalbare prijs. De kavelgrootte voor vrijstaande woningen varieert van 630 m² tot ruim 950 m² voor respectievelijk € 87.867 en € 132.008 inclusief BTW. De kavelgrootte voor een twee-onder-een-kapwoning varieert van 360 m² tot 460 m² voor respectievelijk €42.858 en € 49.186 inclusief BTW. Ook tussen de genoemde oppervlaktes en prijzen heeft u nog genoeg keuze. Zo vindt u de geschikte kavel voor uw woning.

Vrije keus

In 't Roblespark bepaalt ú wie uw huis bouwt. U kiest zelf een aannemer of bouwbedrijf. Wilt u zelf uw woning bouwen? Dat kan ook. Uiteraard verrijzen in ’t Roblespark moderne woningen met alle comfort van deze tijd, maar met een duidelijke knipoog naar het verleden. In 't Roblespark wordt gebouwd in de bouwstijlen uit de jaren 20 en 30. Zo ontstaat er samenhang tussen de bebouwing en de omgeving, wat de kwaliteit van de woonwijk ten goede komt. U heeft de keuze uit het dwarshuis, de Delftse School, Amsterdamse School en de villa. Ook binnen deze bouwstijlen is nog van alles mogelijk.

Natuur en voorzieningen naast de deur

In 't Roblespark kunt u natuurlijk wonen, maar heeft u ook alle voorzieningen dicht bij huis. U stapt uw woning uit en u geniet van de Grootegastermolenpolder, een natuurgebied met onder meer Schotse Hooglanders, weidevogels en herten. Even boodschappen doen? Dan wandelt u evengoed in vijf minuten naar het centrum van Grootegast. Ook sportverenigingen, scholen, kinderopvang en andere voorzieningen vindt u op een steenworp afstand.