Team Economische Zaken

Wilt u een bedrijf starten? Heeft u plannen om uw bedrijf uit te breiden of wilt u zich vestigen in gemeente Westerkwartier? Zoekt u een goede locatie  voor uw onderneming? Voor deze en alle andere vragen die u heeft, kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers van team Economische Zaken.

Wat kunnen de accountmanagers voor u betekenen?

Onze accountmanagers zijn het gemeentelijk aanspreekpunt voor de ondernemers en zijn op de hoogte van regels en bepalingen waar een ondernemer mee te maken krijgt. Zij bezoeken met regelmaat ondernemers om samen te kijken naar eventuele plannen, wensen en problemen. Ze zijn dan ook de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Daarnaast onderhouden zij contacten met buurgemeenten en andere adviesinstanties op het gebied van economische zaken.

De accountmanagers kunnen niet altijd kant-en-klare oplossingen bieden voor problemen of knelpunten, maar helpen u graag verder naar een passende oplossing.

Contact

Als u wilt weten of de accountmanagers iets voor uw bedrijf kunnen betekenen of wanneer u belangstelling heeft voor een bezoek aan uw bedrijf, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van economische zaken. Een ondernemer kan verzekerd zijn van een vertrouwelijke behandeling.