Pagina opties

Groter

Vrije tijd & beleven

Ga erop uit in het Westerkwartier!

Sport- en cultuurverenigingen

De contactgegevens van de sport- en cultuurverenigingen die actief zijn in de gemeente Westerkwartier zijn terug te vinden in de digitale infogids.

Infogids

Buurtsportcoaches

De buurtsportcoaches van Sociaal Werk De Schans stimuleren alle inwoners van de gemeente Westerkwartier om gezond te leven. Dit doen we door samen met inwoners, clubs en verenigingen sport- en beweegactiviteiten bij jou in de buurt te organiseren. Dit doen we voor iedereen: jong en oud, met of zonder beperking. Daarnaast geven we informatie en advies over voeding en een gezond gewicht.

Is er thuis te weinig geld te sporten of iets aan kunst en cultuur te doen? Voor het Jeugd Fonds Sport & Cultuur is de buurtsportcoach intermediair.

Naar de buurtsportcoaches

Huis voor de Sport

Schaatsen, zwemmen, squash, tennis, verjaardagsfeestjes, vergaderen, sportaccommodaties huren en meer.

Huis voor de Sport

Buiten

Het Westerkwartier is een coulissen- en dijken-landschap in de provincie Groningen. Wierden, sloten, graslanden en kronkelende wegen geven afwisseling in het wijdse landschap.

Marketing Groningen

Cultuur

De cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de vele kunstgaleries waar eigenzinnigheid en authenticiteit de boventoon voeren. Ook zijn er het gehele jaar door spraakmakende evenementen op het gebied van muziek en taal.

Overzicht Marketing Groningen

Evenementen

Excursies, lezingen, markten, braderieen, muziek, openhuis, toneel, theater, film, varia, workshops, etc.

in het Westerkwartier

Gemeentehaven Leek

De haven van Leek is de ideale plek om uw boot aan te leggen.

Gemeentehaven Leek

Carbidschieten

Wilt u carbidschieten op oudejaarsdag in de gemeente Westerkwartier? Dan is de kans groot dat hier een ontheffing van de gemeente voor aangevraagd moet worden.

Carbidschieten