Pagina opties

Groter

Kroonsfeld, Oldekerk

Vrije kavels

Het uitbreidingsplan Kroonsfeld te Oldekerk voorziet in de woningbehoefte voor met name de kernen Oldekerk en Niekerk. Het plan kent een gevarieerde opzet qua woningtypen (vrijstaand, 2^1-kap, rijtjes, appartementen e.d.).

In dit plan zijn inmiddels ruim 130 woningen gerealiseerd. De laatste kavel is onlangs door de gemeente verkocht.

Verkavelingstekening plan kroonsfeld (PDF 202,25 KB)

Woongebouwen

Oldekerkermeer - 12 appartementen

Oldekerkermeer

Op een prachtige, groene locatie in Oldekerk worden 12 riante patio-appartementen gerealiseerd, een bijzonder en kleinschalig plan. Uiteraard zijn alle appartementen geheel gelijkvloers, bereikbaar met de lift en variëren in grootte van circa 90 m2 tot circa 120 m2 gebruiksoppervlak. U kunt kiezen uit 2 of 3 slaapkamers. Binnen zorgt de vloerverwarming voor een behaaglijk klimaat. De appartementen worden verwarmd door een warmtepomp, dus klaar voor de toekomst.

De appartementen zijn ontworpen met het oog op ultiem woon- comfort. Wat opvalt zijn de ruime terrassen en het gevarieerde gevelbeeld. Het oogt mooi en u kunt van vroeg in het voorjaar en tot laat in de herfst, genieten van het buitenleven op het riante terras.

Elk appartement beschikt over een overdekte parkeerplaats en een eigen berging. Op het terrein is voorzien in extra parkeerplaatsen voor een 2e auto of voor bezoek.
Rondom het complex komt een gemeenschappelijke tuin.

De vrij op naam prijzen variëren tussen €297.500,- en €330.000,-.

Wilt u meer weten, kijk dan op de webpagina van de verkopende makelaars: NieuwWonen Groningen