Pagina opties

Groter

Team Economische Zaken

Wilt u een bedrijf starten? Of heeft u plannen om uw bedrijf uit te breiden en wilt u zich vestigen in gemeente Westerkwartier? Het kan ook zijn dat u een goede locatie zoekt voor uw onderneming. Voor dit en alle andere vragen die u heeft kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers van team Economische Zaken.

De accountmanagers van de gemeente Westerkwartier zijn het aanspreekpunt voor alle ondernemers in de gemeente en zijn op de hoogte van regels en bepalingen waar een ondernemer zoal mee te maken krijgt.

Wat kunnen de accountmanagers voor u betekenen?

Onze accountmanagers Bert Groenewolt,  Marcel van der Meulen en Guido Aris zijn het gemeentelijk aanspreekpunt voor de ondernemers. Zij bezoeken met regelmaat ondernemers om samen te kijken naar eventuele plannen, wensen en problemen. Ze zijn dan ook de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. Daarnaast onderhouden zij contacten met buurgemeenten en andere adviesinstanties op het gebied van economische zaken.

De accountmanagers kunnen niet altijd kant-en-klare oplossingen bieden voor problemen of knelpunten, maar helpen u graag verder naar een passende oplossing.

Contact

Als u wilt weten of de accountmanagers iets voor uw bedrijf kunnen betekenen of wanneer u belangstelling heeft voor een bezoek aan uw bedrijf, kunt u contact opnemen met Bert Groenewolt,  Marcel van der Meulen of Guido Aris.

Een ondernemer kan verzekerd zijn van een vertrouwelijke behandeling als hij bij hen aanklopt.

Bert Groenewolt

Accountmanager voor ondernemers uit de voormalige gemeente Zuidhorn en het gebied Middag.

0594 50 88 86
06 1299 5153
bert.groenewolt@westerkwartier.nl

Marcel van der Meulen

Accountmanager voor ondernemers uit de voormalige gemeente Leek.

0594 551612
06 2876 0741
marcel.vandermeulen@westerkwartier.nl

Guido Aris

Accountmanager voor ondernemers uit de voormalige gemeenten Marum en Grootegast.

06 42 52 87 61
guido.aris@westerkwartier.nl