Doordat steeds meer bedrijven de isolatie van woningen aanbieden, is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom start de gemeente Westerkwartier op 31 oktober 2023 een isolatieactie voor haar inwoners. Met deze actie wil de gemeente het verduurzamen van woningen gemakkelijk maken voor haar inwoners en energiebesparing stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners isolatie aanschaffen tegen een scherpere prijs.

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Technische specialisten van Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die het isoleren van de woning uitvoert.

Online informatiebijeenkomst dinsdagavond 31 oktober

Ter voorbereiding op de actie wordt op dinsdagavond 31 oktober van 19.30 tot 20.30 uur een online informatiebijeenkomst georganiseerd. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden. Een stap voor stap uitleg hoe u online kunt deelnemen is te vinden op regionaalenergieloket.nl/acties

Tijdens deze informatiebijeenkomst zal de isolatieactie verder worden toegelicht en kunnen bewoners hun vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Over het Regionaal Energieloket

Als energieloket van gemeente Westerkwartier helpt Regionaal Energieloket woningeigenaren met het verduurzamen van de woning. Door hen te informeren over duurzame maatregelen voor de woning én collectieve projecten te organiseren om samen ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt in opdracht van gemeente Westerkwartier.