Pagina opties

Groter

Wegwerkzaamheden

 • Militaire oefening Purple Windmail van 2 tot en met 6 december

  Van 2 t/m 6 december 2019 wordt er een militaire oefening gehouden die zich afspeelt in het gebied tussen de plaatsen Dokkum en Winsum in de provincies Friesland en Groningen. Het betreft een oefening, waarbij waarnemers vanaf de grond vliegtuigen aansturen.

 • Installatie bestuur Gebiedsraad Middag-Humsterland

  Maandag 18 november is de installatie van de nieuwe voorzitter en nieuwe leden van de Gebiedsraad Middag-Humsterland. De installatie vindt plaats in de Allersmaborg, Allersmaweg 64 in Ezinge vanaf 19.30 uur. Deze avond wordt ook afscheid genomen van de leden van de Gebiedsraad in oprichting. Voorzitter Bert Nederveen, wethouder van de gemeente Westerkwartier, geeft dan het stokje door aan de nieuwe onafhankelijk voorzitter Kor Berghuis.

 • Carbidschieten

  Wilt u carbidschieten op oudejaarsdag in de gemeente Westerkwartier? Dan is de kans groot dat hier een ontheffing van de gemeente voor aangevraagd moet worden.

  Lees alle informatie over het carbidschieten op deze pagina

 • Herinrichting van de Knip in Leek

  In de periode van 11 november t/m 8 december wordt er gestart met de herinrichting van de Knip.

 • Uitvoering herinrichting Heereweg Aduard

  Vanaf maandag 16 september start Nota Infra bv met de werkzaamheden voor het herinrichten van de Heereweg. De werkzaamheden duren ongeveer 10 weken.

 • Start werkzaamheden N980 Grootegast-Doezum

  Bericht van de provincie Groningen

  Maandag 2 september start de provincie met de werkzaamheden voor groot onderhoud aan de provinciale weg N980, vanaf de rondweg Grootegast tot aan de Kaleweg bij Doezum. Het asfalt wordt vervangen en de dorpskern van Doezum wordt opnieuw ingericht. De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind november en worden in fasen uitgevoerd.

 • Werkzaamheden N979 en busbaan Oostindie (Leek)

  Stand van zaken van de werkzaamheden van de aanleg voor de busbaan in de wijk Oostindie.

 • Stand van zaken HOV Leek

  De asfalteringswerkzaamheden bij de Oude Poststraat (N372) tussen de A7 en Leek zijn gereed.