Pagina opties

Groter

Archief

Op deze pagina leest u meer over toegankelijkheid, privacy en bescherming van uw gegevens. Ook vindt u een link naar onze archiefwebsite. Zoekt u iets dat op deze, of onze oude website heeft gestaan en kunt u het niet meer vinden? Raadpleeg dan de archiefwebsite.  

Archief

Bent u op zoek naar informatie die op de www.westerkwartier.nl heeft gestaan, die u nu niet meer kunt vinden? Wilt u zien hoe de websites van de Westerkwartiergemeenten er in het verleden uitzagen? Ga dan naar de archiefwebsite. In dit online archief staat alle informatie van alle dagen vanaf 10 november 2015 tot en met gisteren. De archiefsite is volledig doorklikbaar en bevat dus alle informatie, afbeeldingen en documenten die voor vandaag online stonden.

Zoeken vanuit de linkerkolom op de archiefsite:

  • gebruik de kalender in de grijze balk links om op datum te zoeken.
  • en/of gebruik de zoekfunctie in de grijze balk links. Hier kunt u zoeken op een trefwoord.
    U krijgt dan een overzicht van de pagina’s met dat trefwoord.
    Achter ieder zoekresultaat staat een klein kalendertje.
    Wanneer u daarop klikt, ziet u op welke dag deze pagina op de website is geplaatst en eventueel is gewijzigd.

Let op: de archiefsite toont informatie. Dagelijks worden digitale 'prints' van de live website gemaakt en hier getoond, om op die manier informatie die intussen is verwijderd of gewijzigd, online beschikbaar te houden. De zoekfunctie die u bovenin de pagina ziet, werkt op de archiefsite niet. Ook formulieren en links naar DigiD etc. werken op de archiefsite niet.

Raadsvergaderingen van de gemeente Marum

Deze zijn niet opgenomen in de archiefsites maar zijn te vinden via het archief van Royal Webcast

De archiefsite: