Pagina opties

Groter

Stagiair(e) Innovatie en Onderzoek (36 uur)

Beste HBO-er,

Zoek je een boeiende stageplek en heb je interesse in wat innovatie en onderzoek bij onze gemeente inhoudt? Kom dan bij ons team!

Gemeente Westerkwartier

Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners. De gemeente ligt ten westen van de stad Groningen en heeft 63.000 inwoners. Inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec werken ongeveer 1000 mensen bij ons vanuit vijf werklocaties.

Ons team

Je werkt in het team I&O, onderdeel van het Ondersteunende Domein. Het team is opgericht om vernieuwing te ondersteunen. Dat is nodig omdat de samenleving verandert, opgaven voor gemeenten complexer worden en het ‘traditionele’ gemeentewerk niet in alle gevallen meer aansluit bij wat inwoners van ons verwachten. Het team bestaat uit 7 mensen die zich bezig houden met innovatie, onderzoek, subsidies en bestuurlijke advisering.

Stage

Als stagiair binnen ons team kun je veel leren over het werken bij de lokale overheid en specifiek op het gebied van innovatie, onderzoek, subsidie en bestuurlijke advisering. Het is een ‘meeloopstage’ waarin je de ruimte krijgt om aan verschillende projecten mee te werken. Daarnaast vinden we jouw mening belangrijk. Jouw frisse blik en inbreng hebben voor ons een toegevoegde waarde. Persoonlijke ontwikkeling van stagiaires staat bij ons hoog in het vaandel. Samen werken we aan de ontwikkeling van jouw professionele vaardigheden en leer je het vakgebied écht goed kennen. We geven  je de ruimte voor eigen initiatief en je draait volwaardig mee in ons team. Binnen onze organisatie vinden wij het belangrijk dat medewerkers werken vanuit onze gezamenlijke waarden dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap.

Jouw kwaliteiten

  • Je bent bezig met een opleiding op HBO/WO niveau;
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt affiniteit met innovatie en onderzoek;
  • Je bent analytisch, nauwkeurig en communicatief.

Ons aanbod

We bieden je een interessante meeloopstage waarbij je veel leert, maar ook verantwoordelijkheden krijgt. Je wordt begeleid door een stagebegeleider. Je ontvangt een stagevergoeding van € 260 bruto per maand. De stageperiode en het aantal uren worden in overleg afgestemd.

Informatie

Heb je vragen over de stage, neem dan contact op met teamleider/coach Nico van der Veen, teamleider I&O, (06) 25 74 67 28 /  nico.vanderveen@westerkwartier.nl of Jacqueline Slopsema, onderzoeker, (06) 21 42 61 69 / jacqueline.slopsema@westerkwartier.nl.

Procedure

Ben je enthousiast en wil je bij ons team aan de slag? Stuur dan jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van stagenummer 2020003 of via onderstaand formulier. Je mag zelf bepalen in welke vorm je dat doet.

We verwelkomen je graag in ons team!

Reactieformulier