Pagina opties

Groter

Medewerkers klantcontactcentrum (KCC)

Gemeente Westerkwartier zoekt per 1 mei medewerkers klantcontactcentrum (KCC)

  • 1 x 28 uur en 1 x 20 uur per week (structureel)
  • 2 x 24 uur per week (tijdelijk voor 1 jaar)

Gemeente Westerkwartier

Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft 63.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

Het team

Je werkt in het team Welkom en Ontmoeting, onderdeel van het ondersteunende domein. Het team houdt zich bezig met de toegang tot de organisatie (zowel fysiek, telefonisch als digitaal), ontvangst, ontmoeting en gastvrijheid.

De functie

Het KCC is het eerste aanspreekpunt voor iedereen met een vraag voor de gemeente. Hier komen alle vragen binnen en hier worden vragen beantwoord via balie, telefoon, mail, contactformulieren, Twitter, Facebook en WhatsApp. Als medewerker KCC verstrek je informatie aan de vragensteller over verschillende producten, regelingen en procedures. Daarnaast reik je documenten uit en verricht je administratieve werkzaamheden. Je hebt geen vaste standplaats, je werkt flexibel vanuit 4 gemeentelijke locaties.

Jouw kwaliteiten

Aangezien je geen vaste standplaats hebt is eigen vervoer en een flexibele instelling een must. Daarnaast:

  • beschik je over een MBO-diploma;
  • heb je een goed inlevingsvermogen en kun je goed luisteren, samenvatten en doorvragen;
  • werk je zorgvuldig onder hoge druk en heb je oog voor kwantiteit en kwaliteit;
  • kun je met verschillende systemen tegelijkertijd werken tijdens het klantcontact;
  • beheers je de Nederlandse taal uitstekend en red je je met vragen in andere moderne talen.

Voor alle medewerkers gelden de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Ons aanbod

We bieden jou een aantrekkelijke en dynamische functie in een politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het bouwen aan de nieuwe organisatie zien we als een uitdagend traject. Je wordt indicatief ingeschaald in aanloopschaal 6 of functieschaal 7 (maximaal € 3.144,-).

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met teamleider/coach Roelof Postma, 06-12777730 of roelof.postma@westerkwartier.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met medewerker HRM Hester Noorman, 06-28758306 of hester.noorman@westerkwartier.nl.

De procedure

Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk 5 april 2020 jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2020017 of gebruik onderstaand formulier.
Wil je aangeven of je solliciteert op de structurele of de tijdelijke functie?

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 15 april 2020.

Reactieformulier