Pagina opties

Groter

Medewerker ontwerp en voorbereiding projecten B

Gemeente Westerkwartier zoekt een medewerker ontwerp en voorbereiding projecten B (36 uur)

Gemeente Westerkwartier

Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft 63.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

Het team

Je werkt in het team Wegen, verkeer en vervoer, onderdeel van het Fysieke Domein. Dit team voert beleidsmatige en uitvoerende taken uit met betrekking tot de thema’s wegen, verkeer en vervoer, inclusief kunstwerken en openbare verlichting. Het team is op weg naar zelforganisatie. Het is daarom belangrijk dat je goed gedijt in een nieuwe organisatie waarbij rollen, taken en verantwoordelijkheden binnen teams gaandeweg worden ingevuld. Het team heeft standplaats Zuidhorn. Het team werkt nauw samen met de teams Water en Groen.

De functie

Op het gebied van wegen, verkeer en vervoer werk je mee aan projecten ter voorbereiding van aanleg,  reconstructies,  uitbreidingsplannen en onderhoudsprojecten. Je maakt RAW bestekken, tekeningen, begrotingen en calculaties. Je doet aanbestedingen en houdt toezicht op de uitvoering van de projecten. Je onderhoudt contacten en onderhandelt met aannemers en voert overleg met derden (inwoners, nutsbedrijven, andere overheden).

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt MBO+/HBO niveau (Civiel techniek)
  • Je kunt RAW bestekken opstellen
  • Je kunt werken met tekenprogramma’s, bij voorkeur Microstation
  • Je kunt werken in een omgeving waarin je soms snel tussen onderwerpen moet schakelen
  • Je hebt ervaring met het leiden en uitvoeren van projecten
  • Je bent collegiaal, flexibel en samenwerkingsgericht
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden

Daarnaast gelden voor alle medewerkers de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Ons aanbod

We bieden jou een aantrekkelijke en dynamische functie in een politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het bouwen aan de nieuwe organisatie zien we als een uitdagend traject. Het gaat om een structurele vacature, waarbij je in eerste instantie een benoeming voor een jaar wordt aangeboden.
Je wordt ingeschaald in aanloopschaal 8 of functieschaal 9 (maximaal € 3.968).

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met teamleider/coach Doreen Edeler, 0594-508840 of doreen.edeler@westerkwartier.nl.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met HRM-adviseur Hester Noorman 06-28758306, of hester.noorman@westerkwartier.nl.

De procedure

Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk 6 april 2020 jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2020004 of gebruik het onderstaande formulier.

Reactieformulier