Pagina opties

Groter

Civieltechnisch tekenaar met gevoel voor groen

Gemeente Westerkwartier zoekt een Civieltechnisch tekenaar met gevoel voor groen (36 uur)

Gemeente Westerkwartier

Gemeente Westerkwartier is een jonge gemeente met een eigen DNA: Dichtbij, Nuchter en Ambitieus. We hebben ons eigen verhaal en onze eigen kernwaarden. Samen maken we het Westerkwartier én zijn we er voor onze inwoners, dat is waar Westerkwartier voor staat. We gaan samen voor de waarden die ons het meest na aan het hart liggen: dichtbij, in verbinding, wendbaar en persoonlijk leiderschap. De gemeente heeft 63.000 inwoners en telt, inclusief ons sociaal werkbedrijf Novatec, ongeveer 1000 werknemers. De dienstverlening wordt verleend vanuit 5 werklocaties.

Het team

Je wordt onderdeel van het team Wegen, Verkeer en Vervoer, maar werkt ook voor de teams Groen en Water, onderdeel van het Fysieke Domein. Je ondersteunt primair de medewerkers projecten. De medewerkers projecten zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van de uitvoering van diverse projecten gericht op het duurzame gebruik en (her)inrichting van de openbare ruimte binnen de gemeente. Hierbij kun je denken aan de uitvoering van gebiedsontwikkelingen, zoals nieuwe woonwijken, bedrijventerreinen, centrumontwikkelingen, herontwikkelingen en groeninrichting.

Het team is op weg naar zelforganisatie. Het is daarom belangrijk dat je goed gedijt in een nieuwe organisatie waarbij rollen, taken en verantwoordelijkheden gaandeweg worden ingevuld. Het Fysieke Domein heeft als standplaats Zuidhorn.

De functie

Als civieltechnisch tekenaar inventariseer je de bestaande situatie op locatie en vraag je informatie van kabels & leidingen op. Ook ben je bezig met opstellen van technische tekeningen t.b.v. bouw- en woonrijp projecten, herinrichtingen, onderhoudswerkzaamheden en groeninrichting. Hiernaast verricht je ondersteunende werkzaamheden zoals het bepalen van hoeveelheden, input leveren t.b.v. offertetrajecten en het toetsen van geleverde producten van externe partijen. Je rapporteert aan de civieltechnisch projectleider over de inhoud en voortgang van je werkzaamheden en de totstandkoming van de producten.

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een MBO diploma civiele techniek;
  • Je hebt ervaring met Microstation;
  • Kennis van de NLCS;
  • Je hebt affiniteit met het ontwerpen van civieltechnische infrastructuur en het bouw- en woonrijp maken;
  • Je hebt affiniteit met groeninrichting;
  • Je kunt goed plannen, organiseren, werkt accuraat en precies;

Daarnaast gelden voor alle medewerkers de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen.

Ons aanbod

We bieden jou een aantrekkelijke en dynamische functie in een politiek-bestuurlijke omgeving met grote ontwikkelingen en opgaven. Het gaat om een structurele vacature, waarbij je in eerste instantie een contract voor een jaar wordt aangeboden. Je wordt ingeschaald in aanloopschaal 7 of functieschaal 8 (maximaal € 3.520).

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met teamleider/coach Doreen Edeler, 0594-508840 of doreen.edeler@westerkwartier.nl.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met HRM-medewerker Hester Noorman, 06-28758306 of hester.noorman@westerkwartier.nl.

De procedure

Ben jij de collega die met ons wil bouwen aan de gemeente Westerkwartier? Mail dan uiterlijk 6 april jouw motivatie en cv naar sollicitatie@westerkwartier.nl onder vermelding van vacaturenummer 2020013 of gebruik het onderstaande formulier. .

Reactieformulier