Pagina opties

Groter

Regelgeving

Voor alle inwoners, bedrijven en instellingen gelden regels. Deze regels, die meestal door de gemeenteraad worden vastgesteld, worden ook wel verordeningen genoemd. Alle verordeningen van onze gemeente zijn gepubliceerd op www.overheid.nl. 

Ook de beleidsstukken worden hier zoveel als mogelijk geplaatst. Mist u een beleidsnotitie, neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente Westerkwartier. 

Zoeken naar regelgeving

U kunt in de zoekbalk zoeken naar regelgeving. U kunt de letters van uw postcode geven en/of zoeken op een woord of zindsdeel dat in de titel of de tekst van de regelgeving voorkomt. 

Wanneer u enkel de letters van de postcode invoert en vervolgens op zoeken klikt, krijgt u alle geldige regelgevingen getoond.

Doorzoek de website

Zoekresultaat

Resultaten 1 - 2 van circa 2 (0,01 seconden)
  Sorteer op: Relevantie | Meest recent
 • Algemeen mandaatbesluit Omgevingsdienst Groningen 2019

  https://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/xhtmloutput/Historie/Westerkwartier/624797/CVDR624797_1.html

  …van de gemeenten blijft voorbehouden de bevoegdheid tot het nemen van beslissingen gericht tot: a. provinciale staten/ de raad; b.…

 • Verordening duurzaamheidslening gemeente Westerkwartier 2019

  https://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/xhtmloutput/Historie/Westerkwartier/624212/CVDR624212_1.html

  …verordeningen vervallen verklaard: a. Verordening duurzaamheidslening gemeente Grootegast, wijziging september 2016, vastgesteld bij raadsbesluit van 22 september 2016; b.…

  Bladerfunctie