Pagina opties

Groter

Organisatie

We willen graag Dichtbij, Nuchter en Ambitieus zijn. Maak kennis met onze organisatie.

Vacatures

Voor functies verdeeld over 21 teams zoeken we voor de nieuwe gemeente Westerkwartier per 1 januari 2019 geregeld collega's die vanuit de kerncompetenties: humor, lef, samen en vertrouwen een positieve bijdrage leveren aan een nog mooier Westerkwartier.

Vacatures

Organisatiestructuur

De organisatie is ingericht voor een optimale dienstverlening en het kunnen absorberen van vernieuwing. Oftewel: plat, flexibel (aangepast aan dat wat inwoners van ons vragen) en verdeeld in teams. Deze teams zijn zelforganiserend.

Organogram

Collega

Afbeelding

Niet openbare informatie opvragen (Wob-verzoek)

De Wet openbaarheid van bestuur (Wob) regelt het recht op informatie van de overheid, dus ook van de gemeente. Als u bepaalde informatie van de gemeente wilt hebben, kunt u een verzoek bij ons indienen.

Geschiedenis van de gemeente

De gemeente Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn en het gebied Middag vormen de nieuwe gemeente Westerkwartier. Maar feitelijk gezien is daarmee niets nieuws onder de zon, want het grondgebied van deze gemeente wordt traditioneel al gezien als eenheid. Op oude kaarten van noordelijk Nederland wordt het gebied te westen en zuiden van het Reitdiep al Westerkwartier genoemd.

Huisstijl

Het huidige logo van de gemeente Westerkwartier bestaat uit drie vierkanten met een uitsparing ter grootte van een kwartier en de tekst ‘Gemeente Westerkwartier'. Dit logo is speciaal voor de gemeente ontworpen en maakt onderdeel uit van de huisstijl.

Meer over de huisstijl

Abel Tasman erepenning

De Abel Tasman erepenning is een onderscheiding die in bijzondere gevallen wordt toegekend.

De erepenning

Responsible Disclosure Westerkwartier

Als u een zwakke plek in één van onze systemen heeft gevonden, horen wij dit graag zodat we zo snel mogelijk maatregelen kunnen treffen. Wij willen graag met u samenwerken om onze klanten en onze systemen beter te kunnen beschermen.

Responsible Disclosure Westerkwartier

Visies en beleidsnotities

Programmabegroting