Pagina opties

Groter
RSS

Wethouders Dijkstra-Jacobi en Westra bij opening MFC Zevenhuizen (16-08-2021)

Mfc 7huizen

Vrijdag 13 augustus waren projectwethouder Hielke Westra en dorpswethouder Geertje Dijkstra-Jacobi aanwezig bij de opening van het nieuwe MFC Zevenhuizen. Nog geen jaar na de start van de bouw in september 2020, staat er nu een splinternieuw multifunctioneel centrum in Zevenhuizen.

Een prachtige accommodatie waar de inwoners en vele verenigingen in en rondom het dorp gebruik van kunnen maken. Een centrum waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en de plek waar onderwijs, zorg, sport en verenigingen samenkomen. De raad van de gemeente Westerkwartier heeft de nodige middelen beschikbaar gesteld voor de realisatie van het MFC. Daarnaast hebben vele vrijwilligers uit Zevenhuizen en omgeving de handen uit de mouwen gestoken en meegeholpen aan de bouw van het centrum. Ook financieel hebben ze een bijdrage geleverd met de opbrengsten van de diverse inzamelingsacties, die ze op touw hebben gezet.

Beide wethouders spreken hun waardering uit voor de inzet van het bestuur van de stichting en de vele vrijwilligers. Ze feliciteren de inwoners van Zevenhuizen met het nieuwe MFC, dat een aanwinst is voor het dorp en de omgeving.

Hielke Westra: “Met de volharding van het bestuur van de stichting en de inzet van vele vrijwilligers heeft Zevenhuizen een prachtig, modern en duurzaam multifunctioneel centrum gerealiseerd. Een eigentijdse accommodatie, die bijdraagt aan een leefbaar en duurzaam Zevenhuizen.”

Geertje Dijkstra-Jacobi: ”Zevenhuizen laat zien waar een dorp groot in kan zijn. Dit is een goed voorbeeld van hoe belangrijk het is een sterke dorpsgemeenschap te hebben en samen de schouders eronder te zetten. Daar geldt maar één woord voor: Chapeau!”

Geertje Jacobi bij Mfc Zevenhuizen

Hielke Westra bij Mfc Zevenhuizen