Pagina opties

Groter
RSS

Werkzaamheden Burgemeester Seinenstraat Aduard (01-06-2021)

logo westerkwartier

De herinrichting van de Burgemeester Seinenstraat in Aduard is in uitvoering. Het laatste onderdeel van de werkzaamheden is het asfalteren van de weg met daarin een zogenaamde ‘streetprint’. Deze werkzaamheden vinden in twee fasen plaats. De eerste fase is het gedeelte tussen de Baron Lewe van Aduardsingel en het Kaakheem (7 juni t/m 18 juni). De tweede fase is het deel tussen Kaakheem en Kleiweg (28 juni t/m 9 juli).

Planning

Maandag 7 juni start Broekema Wegenbouw bv met het frezen van de oude asfaltlaag. Daarna brengen zij de nieuwe asfaltlagen in de eerste fase van het werk aan. Vanaf maandag 14 juni maken ze de ‘streetprint’ in het nieuwe asfalt. De planning is dat het aanbrengen van asfalt met ‘streetprint’ in de tweede fase (Kaakheem-Kleiweg) vanaf 28 juni plaatsvindt. Over deze tweede fase later meer in deze gemeenterubriek (publicatie gemeentepagina).

Verkeershinder

Tijdens de asfaltwerkzaamheden is doorgaand verkeer in beide richtingen niet mogelijk. We geven de omleiding met borden aan. Fietsers en voetgangers kunnen er wel langs. De Hofstraat is via Kaakheem bereikbaar. De parkeerplaats naast de supermarkt is via de Bloemstraat bereikbaar Tijdens het aanbrengen van de ‘streetprint’ is de rijbaan over de gehele breedte in korte stukken afgesloten. Verkeersbegeleiders leiden het verkeer tijdens deze werkzaamheden om. De rijbaan is buiten de werktijden open voor verkeer.

Informatie

Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op www.broekemawegenbouw.nl/seinenstraat en op de gemeentelijke website www.westerkwartier.nl/routeaduard