Pagina opties

Groter
RSS

Vacature Platform Cliëntparticipatie gemeente Westerkwartier (03-04-2020)

logo met heel veeeel tekst

Het Platform Cliëntparticipatie is op zoek naar een kandidaat met kennis van Jeugdzorg. Het gaat om een lid die in de dagelijkse praktijk, persoonlijk of als ouder/vertegenwoordiger, te maken heeft met Jeugdzorg.

Algemeen

U heeft specifieke kennis van uitvoering van de wetten op één of meerdere gebieden van het Sociaal Domein en vooral op het gebied van de Jeugdzorg en de kwaliteit van de dienstverlening van de gemeente Westerkwartier. U bent betrokken bij de doelgroep en eventueel daaruit afkomstig. U vervult een vertegenwoordigende rol, bereidt zich goed voor en neemt actief deel aan de vergaderingen.

Vaardigheden

U denkt vanuit het algemeen belang en u bent gericht op samenwerking. U heeft enige kennis van de sociale kaart in de gemeente Westerkwartier. U beschikt over een lokaal maatschappelijk netwerk en kan de signalen daaruit vertalen naar een advies. U kunt praktisch denken, adviseren en communiceren. U staat ingeschreven en woont in de gemeente Westerkwartier. U beschikt over voldoende tijd om de functie te vervullen.

Wat bieden wij?

Voor de leden van het platform bestaat een eenvoudige vergoedingsregeling. Het college van burgemeester en wethouders benoemt u op voordracht van de Adviesraad Sociaal Domein Westerkwartier.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling en wilt u graag lid worden van ons Platform Cliëntparticipatie, stuur dan uw reactie voor 15 april 2020 naar adviesraad@westerkwartier.nl. Voor vragen of meer informatie kunt u ook dit mailadres gebruiken. We nemen dan telefonisch contact met u op.