Pagina opties

Groter
RSS

Uitvoering herinrichting Heereweg Aduard (10-09-2019)

Dit item is verlopen op 31-12-2019.
logo gemeente westerkwartier

Vanaf maandag 16 september start Nota Infra bv met de werkzaamheden voor het herinrichten van de Heereweg. De werkzaamheden duren ongeveer 10 weken.

Riool

Gelijktijdig met de herinrichting vervangen we het vuilwaterriool en vanaf de Bernardusweg richting de stoplichten leggen we een regenwaterriool aan. Tussen de A en J van Damlaan en De Lindt is al een regenwaterriool aanwezig.

Fasering

In eerste instantie wordt het asfalt van de gehele Heereweg kapot gefreesd. Deze puinlaag is gewoon berijdbaar, zodat bewoners met de auto thuis kunnen komen. Om de overlast te minimaliseren voert Nota Infra bv de werkzaamheden daarna gefaseerd uit. Ze werken vanaf De Lindt naar de stoplichten (Friesestraatweg).

Omleidingsroutes

Tijdens de gehele uitvoeringsperiode leiden we het verkeer met borden om via de nieuwe rondweg. Tijdens de werkzaamheden rijdt de bus niet door het dorp. Nabij de nieuwe brug over het Van Starkenborghkanaal en in Nieuwklap zijn tijdelijke bushaltes gemaakt.

Informatie

Tijdens de uitvoeringsperiode staat een keet van de aannemer op de hoek Heereweg- Bernardusweg waar mensen terecht kunnen voor vragen en informatie. Meer informatie vindt u op www.westerkwartier.nl (onder Projecten).