Pagina opties

Groter
RSS

Regionale veteranendag Westerkwartier (05-10-2021)

De gemeente Westerkwartier organiseert samen met Veteranencomité Westerkwartier een regionale Veteranendag.

Wanneer en waar?
De Veteranendag wordt gehouden op zaterdag 6 november van 9.30 tot 14.00 uur in het Victory Museum in Grootegast. Bij het Victory Museum is voldoende
parkeerruimte. Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelen. Deelname aan deze dag is gratis.

Voor wie?
Veteranen die ingeschreven staan bij het Veteraneninstituut hebben inmiddels een schriftelijke uitnodiging ontvangen. Behoor je tot de jongste groep veteranen die uitgezonden zijn geweest en ben je op dit moment nog in actieve dienst? Dan ben je, ook als je nog niet bent ingeschreven bij het instituut,  van harte welkom. Ook andere belangstellenden (weduwen van Veteranen, niet ingeschrevenen) kunnen zich aanmelden voor deze regionale Veteranendag.

Hoe ziet de dag eruit?
Om 9:30 ontvangt burgemeester Ard van der Tuuk samen met het veteranencomité de bezoekers met koffie en thee. Vanaf 10:15 zijn er toespraken en is er ruimte voor ceremoniële onderdelen. Rond 10:50 deelt Ilona Kastelic haar ervaringen. Zij is hoofd Assortiments en Voorraad management CZSK. Om 11:15 start de reünie en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen samen te zijn onder het genot van een drankje. Ook is er de gelegenheid om een rondleiding te krijgen door het Victory Museum. Na een gezamenlijke maaltijd om 12:30 uur wordt de dag om 13:45 afgesloten.

Aanmelden
We willen graag van tevoren weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Wij vragen u daarom om u aan te melden voor de bijeenkomst. Dit kan via het mailadres secretariaatgrootegast@westerkwartier.nl. Graag onder vermelding van het aantal personen, uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, missie en mailadres.