Pagina opties

Groter
RSS

Raadplegen bekendmakingen in uw buurt (18-02-2020)

Dit item is verlopen op 28-07-2021.
email en vergrootglas

De gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen digitaal zoals aangevraagde en verleende vergunningen. U kunt deze op twee manier vinden en raadplegen.

E-mailservice

Ga naar overuwbuurt.overheid.nl. Kies voor ‘e- mailservice’. Via enkele stappen kunt u zich inschrijven voor deze service. Hiermee ontvangt u besluiten en andere berichten die onder meer door gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl gepubliceerd worden.

Wij adviseren u om in stap 2 'Berichtkeuze', alle opties aan te vinken. Anders loopt u kans berichten zoals bijvoorbeeld kapmeldingen en sloopmeldingen te missen.

Stap 2 van de aanmelding ziet er dan zo uit:

Berichten over uw buurt, stap 2: Vink alle opties aan

Ook als u zich al heeft aangemeld voor de attenderingsservice en u heeft niet alle opties 'aanstaan',  raden wij u aan om deze instellingen aan te passen.

Zoeken op een kaart

Ga naar overuwbuurt.overheid.nl. Kies voor ‘direct zoeken’. Vul de zoekvelden in. Op basis hiervan ontvangt u berichten over vergunningen voor activiteiten in uw buurt, zoals evenementen en bouwplannen. Verder vindt u de bekendmakingen van nieuwe regelgeving. Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies.