Pagina opties

Groter
RSS

Omgevingsvisie Westerkwartier: U denkt toch ook mee? (07-12-2020)

logo omgevingsvisie

Afgelopen jaar was u waarschijnlijk meer in uw eigen omgeving te vinden dan andere jaren. De tijd waarin we nu leven vraagt daarom. Gelukkig biedt de gemeente Westerkwartier veel. Een wandeling door één van onze prachtige natuurgebieden, ons houtsingelgebied of ons Nationaal Landschap Middag Humsterland. Een fietstocht langs de vele dorpen, elk met een eigen karakter. Een speeltuin in uw eigen buurt waar de kinderen zich uit kunnen leven.

Ook in de toekomst willen wij een gemeente zijn waar iedereen met plezier woont, ontspant of werkt. Daarom denken we graag met u na over de toekomst van de gemeente Westerkwartier. Het komende jaar gaan we aan de slag om dit op papier te zetten. Dit doen we in de Omgevingsvisie. Wat maakt het Westerkwartier prachtig? Waarom wonen en werken we hier zo graag? Wat vraagt actie en hoe gaan we dat doen? Vragen waar we graag samen met u antwoorden op zoeken.
 
Op de website www.omgevingsvisiewesterkwartier.nl vindt u informatie over de Omgevingsvisie en u kunt meteen meedoen! Dat kan door op de website een paar korte vragen te beantwoorden of mooie plekken aan te geven op een kaart van de gemeente.
 
U denkt toch ook mee?