Pagina opties

Groter
RSS

Na NL Doet aan de slag als vrijwilliger? (28-03-2019)

Dit item is verlopen op 28-06-2019.
logo de schans

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker als vrijwilliger aan de slag?

Heb je op 15 en/of 16 maart meegedaan aan de grootste landelijke vrijwilligersactie NL Doet van het Oranjefonds? Heb je de smaak te pakken en wil je vaker als vrijwilliger aan de slag? Neem dan contact op met Sociaal Werk De Schans. Wij helpen jou graag met het zoeken naar voor jou passend vrijwilligerswerk!

Sociaal Werk De Schans
Sociaal Werk De Schans biedt advies, informatie en ondersteuning aan mensen die vrijwilligerswerk willen doen én aan organisaties die met vrijwilligers werken. Zo kunnen wij jou in contact brengen met organisaties waar jij als vrijwilliger aan de slag wilt. Sociaal Werk De Schans heeft vier teams verspreid over de gemeente: in Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. Onlangs hebben we tijdens vier bijeenkomsten kennis gemaakt met meer dan honderd vrijwilligers, organisaties die vrijwilligers zoeken en mensen die als vrijwilliger actief willen worden. Er is veel vrijwilligerswerk en voor iedereen is iets passends te vinden! Kijk ook eens op de website vrijwilligersgroningen.nl!

Doe mee!
Of je nu wel of niet de eerste stap hebt gezet tijdens NL Doet, dat maakt niet uit. Kennismaken met vrijwilligerswerk kan altijd! Meld je vrijblijvend aan als vrijwilliger op de website vrijwilligersgroningen.nl en ga op zoek naar een vrijwilligersvacature! Heb je advies of hulp hierbij nodig? Neem contact op met Sociaal Werk De Schans in jouw gebied: Grootegast (grootegast@sociaalwerkdeschans.nl), Leek (leek@sociaalwerkdeschans. nl), Marum (marum@sociaalwerkdeschans.nl) of Zuidhorn (zuidhorn@sociaalwerkdeschans.nl). Wij helpen je graag!