Pagina opties

Groter
RSS

Maatregelen coronavirus landelijk (15-03-2020)

Corona

Update 15 maart 2020 19:08 uur

Aanvullende maatregelen onderwijs, horeca en sport

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels) en sport- en fitnessclubs.

Belangrijke links

Update: 13 maart 2020

Nieuwe maatregelen tegen verspreiding Coronavirus die gelden vanaf 12 maart voor heel Nederland tot en met 31 maart.

De gemeente volgt het advies en de informatie van de autoriteiten, de GGD en het RIVM, op de voet.
 
De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen staan op de poster 'Wat moet je doen?' Download de Poster Wat moet je doen? (pdf) of klik op het plaatje op deze pagina.

Meer informatie

Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor Nederland. Organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. Op de website www.rijksoverheid.nl/corona staat actuele informatie.

Heeft u vragen over het coronavirus?

U kunt terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur). RIVM geeft medisch advies en informatie
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) geeft advies aan artsen, laboratoria en GGD’s over het coronavirus. Bekijk medische informatie over het nieuwe coronavirus of kijk op de website van het RIVM.

Ga voor meer informatie naar www.rijksoverheid.nl/corona