Pagina opties

Groter
RSS

Inloopavond Oostwold (03-03-2020)

Inloopavond ontwikkeling locatie voormalige dorpshuis Gavehuis en OBS de Gavehoek.

Op woensdag 11 maart organiseren we samen met ontwikkelaar Toeck een inloopavond over de plannen op de locatie van het voormalige dorpshuis Gavehuis en OBS de Gavehoek in Oostwold. Deze inloopavond is van 17.00 - 20.00 uur in MFC de Gaveborg in Oostwold (De Boomgaard 1).

Informatie over het plan

Tijdens deze inloopavond kunt u zich laten informeren over het plan. Toeck vertelt over de zes vrijstaande woningen en over het dorpsparkje, die er zijn gepland. De medewerkers van de gemeente kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan en de wijzigingsprocedure die hiervoor nodig is. Op de tekening op deze pagina kunt u zien hoe het plan eruit ziet. Rechts op de tekening de zes nieuwe woningen en links het nieuwe parkje.

Parkeeronderzoek locatie MFC

De locatie van het voormalige dorpshuis Gavehuis en OBS de Gavehoek is nu aangewezen als overloop parkeergebied bij drukke activiteiten rondom MFC de Gaveborg. Deze functie van het terrein komt met de nieuwe ontwikkeling te vervallen. Om te zorgen voor een goed alternatief hebben we in 2019 een parkeeronderzoek laten uitvoeren. Op basis van de resultaten hiervan hebben de onderzoekers oplossingen aangedragen. Tijdens de inloopavond kunt u informatie krijgen over dit parkeeronderzoek.

Vragen/informatie

Als u meer wilt weten over de inloopavond of nog vragen hebt, neemt u dan gerust contact op met dhr. F. Dijkstra of bij zijn afwezigheid met dhr. M. Kuik. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0594. Wilt u graag per e-mail reageren, dan kunt u een mail sturen naar het algemene e-mailadres info@westerkwartier.nl.