Pagina opties

Groter
RSS

Informatie voor ondernemers ivm corona (18-03-2020)

Dit item is verlopen op 18-03-2021.
Corona

Het kabinet heeft besloten vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Een overzicht van de maatregelen is te vinden op www.rijksoverheid.nl/corona. Hier kunt u ook veel gestelde vragen met antwoorden vinden. Net als op de site van de Kamer van Koophandel www.kvk.nl/coronaloket.

Voor het aanvragen van een deel van deze maatregelen kunt u straks bij de gemeente terecht. Wij begrijpen dat u vragen hebt en graag duidelijkheid wil over de vervolgstappen en procedures. Echter heeft de gemeente tijd nodig om dit goed in te regelen. Dat betekent dat er nu niet meteen antwoorden klaarliggen, maar dat medewerkers van de gemeente hun best doen om zo spoedig mogelijk meer informatie te geven. Wij hopen op begrip en verwachten binnen een week met nadere informatie te komen. We houden u op de hoogte.

Mocht u nog met dringende vragen zitten over uw specifieke situatie dan kunt u het beste mailen naar mkbcorona@westerkwartier.nl vermeld daarbij uw telefoonnummer dan nemen wij contact op.