Pagina opties

Groter
RSS

Gezinnen in Westerkwartier kunnen energie én geld besparen met een superleuk spel (07-09-2021)

junior energie coach

Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in jouw huis? Het gratis spel Junior Energiecoach daagt jou en je gezin uit. Vijf weken lang 15-30 minuten per week. Met challenges, puzzels en spelletjes ontdek je waar jullie kunnen besparen. Wedden dat jij straks ook zegt: ‘Met energie kun je lachen!’

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start 8 oktober en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame challenges, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Met een tv-held op Lampenjacht en stekkerexpeditie

Vijf weken lang gaat tv-held Varkentje Rund in de rol van Junior Energiecoach, met gezinnen praktisch, leuk en leerzaam energie besparen. Wekelijks populaire Junior Energiecoach-filmpjes, gevolgd door leuke en geheime challenges, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!? Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Net als hun tv-held Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

Gratis meedoen

In de gemeente Westerkwartier kunnen 50 gezinnen gratis meedoen. Aanmelden of meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Voor een schoner milieu en vollere portemonnee; ik doe mee!

Meer weten? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.