Pagina opties

Groter
RSS

Gemeente Westerkwartier lanceert nieuwe website (02-01-2019)

Dit item is verlopen op 31-05-2019.
projectgroep

De gemeente Westerkwartier is vanaf woensdag 2 januari 2019 te vinden op de nieuwe website www.westerkwartier.nl. Samen met inwoners heeft de gemeente gebouwd aan een vraaggerichte, overzichtelijke en goed leesbare website.

De mening van inwoners staat bij de nieuwe gemeente voorop. Daarom kunnen inwoners de komende maanden via een online formulier feedback opsturen naar de gemeente.

Toptakenwebsite
De website is ingericht volgens het toptakenprincipe. Dit betekent dat alle diensten en producten gebruiksvriendelijk en toegankelijk worden aangeboden, waarbij de meest gevraagde producten extreem gemakkelijk te vinden en af te handelen zijn. Denk hierbij aan de afvalkalender, informatie over de gemeenteraad en het aanvragen van een huwelijk of paspoort. Verder kunt u tal van andere zaken via de website regelen. De website is gebouwd volgens de laatste in-zichten en technieken met behulp van de software-leverancier SIMgroep.

Oude sites
De oude gemeentesites verwijzen per 2 januari automatisch naar het nieuwe webadres www.westerkwartier.nl. De informatie op de oude sites is nog wel beschikbaar via www.archiefweb.eu maar wordt niet meer bijgewerkt.

Gemeente app
De gemeente Westerkwartier lanceert ook een app waarmee u ook op de hoogte blijft van het nieuws, de afvalroute en meldingen kunt doen. Voordeel ten opzichte van de website is dat u notificaties kunt ontvangen bij wijzigingen in bijvoorbeeld de route van de vuilniswagen.

De app is te downloaden in de Appstore (iPhone) en de Google Play Store (Android-toestellen)

Get it on Google Download on the Appstore