Pagina opties

Groter
RSS

Eerste exemplaren afscheidsboek voormalige gemeente Marum voor Henk Kosmeijer en Koos Wiersma (08-04-2019)

Dit item is verlopen op 16-04-2020.

Donderdag 11 april aanstaande overhandigen Koos Vos en Cobi Olijve uit Marum de eerste exemplaren van het afscheidsboek over de voormalige gemeente Marum. Ze doen dit aan de oud-burgemeester van de voormalige gemeente Marum, Henk Kosmeijer en aan Koos Wiersma, waarnemend burgemeester van de gemeente Westerkwartier. De overhandiging is in de raadzaal van de gemeentelijke locatie, Molenstraat 45 in Marum.

Afscheidsboek

Koos en Cobi maken onderdeel uit van de redactie van het boek, dat zij in opdracht van de voormalige gemeente hebben samengesteld. Zij hebben dit samen gedaan met de stuurgroep Afscheid gemeente Marum, die bestaat uit een vertegenwoordiger van ieder dorp van de voormalige gemeente. Het boek beschrijft alle dorpen van de voormalige gemeente Marum; een stukje geschiedenis, een stukje heden en een blik op de toekomst met foto's van het desbetreffende dorp. De dorpen (onder meer dorpsverenigingen) hebben zelf aangegeven hoe zij hun dorp graag willen presenteren en hebben fotomateriaal aangeleverd.

Huis-aan-huis

Het boek wordt in de weken 16 en 17 huis-aan-huis verspreid in de voormalige gemeente Marum. Inwoners van deze voormalige gemeente, die onverhoopt geen boek hebben gekregen, kunnen na 1 mei bellen naar 0594 - 64 35 43.