Pagina opties

Groter
RSS

Begroting 2021: prioriteiten (09-06-2020)

mannetje met geld

Het jaar 2020 is halverwege en dat betekent dat de gemeente gaat nadenken over de begroting voor het jaar 2021. En daar hebben we onze inwoners bij nodig. Want wat moet de gemeente Westerkwartier in 2021 gaan doen? Of wat juist niet, om op die manier geld te besparen. Wij willen u als inwoners uitdagen om hier over mee te denken.

Dit meepraten en meedenken kan op twee momenten.

  1. Op woensdag 17 juni aanstaande tijdens een digitaal raadsoverleg. Deze vergadering begint om 19.30 uur. U kunt als individuele inwoner pitchen, maar ook namens een organisatie of namens een groep inwoners. Er is maximaal een uur de tijd voor alle deelnemers.
  2. Op dinsdag 23 juni kunt u uw idee uitgebreider toelichten. Deze avond begint ook om 19.30 uur. Raadsleden kunnen vragen stellen over het hoe en waarom. Maar u mag de raadsleden ook uitdagen om mee te denken!

Wilt u meepraten en meedenken? Stuur dan een mail naar griffie@westerkwartier.nl. Doe dit vóór maandag 15 juni 12.00 uur. Heeft u een goed idee, maar bent u verhinderd op 17 en 23 juni? Dan mag u uiteraard uw bijdrage mailen. Dit mag ook naar griffie@westerkwartier.nl.