Pagina opties

Groter
RSS

Basisscholen gaan weer open op 11 mei 2020, taxibusjes gaan weer rijden! (04-05-2020)

Dit item is verlopen op 31-07-2020.
Leerlingenvervoer

De scholen voor basisonderwijs, speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs openen op 11 mei 2020 hun deuren weer voor hun leerlingen. Voor de scholen voor speciaal onderwijs  en speciaal basisonderwijs geldt dat zij het reguliere lesrooster zullen gaan volgen. Alleen de scholen voor basisonderwijs zullen een aangepast rooster hanteren. Het voortgezet- en voortgezet speciaal onderwijs blijft voorlopig nog op afstand lesgeven.

Taxibusjes gaan weer rijden!

Een groot aantal leerlingen in het speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs heeft leerlingenvervoer en een deel daarvan maakt gebruik van aangepast vervoer (taxibusje). Vanaf 11 mei 2020 gaan de taxibusjes weer rijden volgens het u bekende schema. In het taxibusje hoeven de leerlingen geen 1,5 meter afstand te bewaren, maar moeten ze wel zoveel mogelijk afstand bewaren tot de chauffeur. Het taxibedrijf houdt zich aan de richtlijnen van de RIVM.

Het taxibedrijf gaat er vanuit dat zij alle kinderen die voor de corona-maatregelen gebruik maakten van het taxibusje naar een school voor speciaal onderwijs of speciaal basisonderwijs op maandag 11 mei 2020 moeten vervoeren. Gaat uw kind niet mee dan moet u dit tijdig doorgeven aan onze vervoerder Taxi Nuis op de manier zoals u gewend bent.

Hebt u een vraag, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 14 0594 of via de mail aan leerlingenvervoer@westerkwartier.nl