Pagina opties

Groter
RSS

Aanslag gemeentelijke belastingen (18-02-2020)

Dit item is verlopen op 31-03-2020.
logo westerkwartier

(dagtekening 29 februari 2020)

In de laatste week van februari verstuurt de gemeente Westerkwartier de gecombineerde aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking naar de inwoners van de voormalige gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn.

Heeft u zich aangemeld bij MijnOverheid, dan ontvangt u de aanslag in de Berichtenbox van MijnOverheid. Heeft u zich niet aangemeld, dan ontvangt u de aanslag per post.

Gebied Middag

Hieronder in het kort een toelichting op het versturen van de aanslag gemeentelijke belastingen voor woningen en bedrijfspanden (niet-woningen) in de dorpen Ezinge, Feerwerd en Garnwerd (gebied Middag).

Woningen

De taxateurs zijn momenteel nog bezig met de herwaardering van de woningen in dit gebied. Voor de inwoners van de dorpen Ezinge, Feerwerd en Garnwerd (gebied Middag) gaat het versturen van de aanslag gemeentelijke belastingen voor woningen daarom in twee stappen. Inwoners van de dorpen Ezinge, Feerwerd en Garnwerd ontvangen eind februari ook een aanslag gemeentelijke belastingen. Op dit biljet staan alleen het vastrecht voor de aanslag afvalstoffenheffing en de aanslag rioolheffing. De afrekening voor de aangeleverde kilo’s afval in 2019 en de aanslag onroerende zaakbelastingen 2020 verstuurt de gemeente naar verwachting in april.

Bedrijfspanden (niet-woningen)

De eigenaren van bedrijfspanden/boerderijen in Ezinge, Feerwerd en Garnwerd ontvangen de aanslag gemeentelijke belastingen eind februari.

Vragen/informatie

Heeft u vragen dan kunt u bellen via 14 0594 of mailen naar belastingen@westerkwartier.nl. Voor vragen over de WOZ-waarde kunt u mailen naar WOZ@westerkwartier.nl . Kijk voor meer informatie op www.westerkwartier.nl/belastingen.