Pagina opties

Groter
RSS

Aanmaningen gemeentelijke belastingen 2021 (06-07-2021)

logo westerkwartier

De afgelopen dagen zijn aanmaningen gemeentelijke belastingen 2021 door ons verstuurd. Als u onlangs de aanslag gemeentelijke belastingen 2021 hebt betaald maar toch een aanmaning hebt ontvangen, controleert u dan even of het bedrag ook bij u van de rekening is afgeschreven. Het kan zijn dat de aanmaning uw betaling heeft gekruist.

Betaling

U kunt voor de betaling van de aanslag gemeentelijke belastingen 2021 nog gebruik maken van automatische incasso. U regelt dat snel via www.westerkwartier.nl/incasso. Als u de automatische incasso deze week nog regelt dan kunt u nog betalen in zes termijnen. De eerste termijn schrijven we rond 31 juli 2021 af en de laatste termijn schrijven we rond 31 december 2021 af van het opgegeven rekeningnummer.

Vragen

Voor vragen over uw betaling, herinnering of aanmaning kunt u contact met ons opnemen door een email te sturen naar kassier@westerkwartier.nl of te bellen naar 14 0594.

Inhoud aanslag belastingen

Voor vragen over de inhoud van de aanslag gemeentelijke belastingen kunt u contact met ons opnemen door een email te sturen naar belastingen@westerkwartier.nl of te bellen naar 14 0594.