Pagina opties

Groter

Berichten over uw buurt

De gemeente Westerkwartier publiceert alle belangrijke wettelijke verplichte mededelingen in een digitaal gemeenteblad. Dit is een landelijke website van de overheid. Iedere publicatie komt in een apart gemeenteblad en heeft een eigen nummer. U kunt alle berichten over uw buurt raadplegen via de website overheid.nl

U kunt de berichten over uw buurt ook via deze pagina raadplegen:

Berichten over uw buurt van de afgelopen maand

Blijf op de hoogte

Wilt u weten wat gemeente Westerkwartier over uw eigen buurt besluit? Zoals over welke omgevingsvergunningen zij afgeeft of waar wegwerkzaamheden plaatsvinden? Wilt u berichten over uw buurt ontvangen?

E-mail attenderingsservice

U kunt zich voor de e-mailservice abonneren op de 'berichten over uw buurt service' van de gemeente Westerkwartier. Via enkele stappen kunt u zich inschrijven voor de e-mailservice.

Officiële Bekendmakingen App

De Officiële Bekendmakingen app biedt de mogelijkheid om recent gepubliceerde officiële bekendmakingen direct in de app te raadplegen. In de app staan alle publicaties uit de Staatscourant, het Staatsblad, het Tractatenblad, het gemeenteblad, provinciaalblad en waterschapsblad van de deelnemende overheden. De Officiële Bekendmakingen App is te downloaden in Google Play (Android) of de Apple App Store. In de app kunt u zich abonneren op de bekendmakingen van de gemeente Westerkwartier. U ontvangt dan automatisch alle volgende bekendmakingen van dit blad.

Zoeken op een kaart

Op onderstaande kaart vind u de bekendmakingen over de afgelopen periode.

Ook op de website overheid.nl kunt u via de kaart zoeken naar berichten over uw buurt.

Ruimtelijke plannen

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u zoeken naar actuele ruimtelijke plannen in onze gemeente.

Misschien bent u op zoek naar: