Pagina opties

Groter

Berichten over uw buurt

De gemeente Westerkwartier publiceert alle belangrijke wettelijke verplichte mededelingen in een digitaal gemeenteblad. Dit is een landelijke website van de overheid. Iedere publicatie komt in een apart gemeenteblad en heeft een eigen nummer. U kunt alle berichten over uw buurt raadplegen via de website overheid.nl

Blijf op de hoogte

Wilt u weten wat gemeente Westerkwartier over uw eigen buurt besluit? Zoals over welke omgevingsvergunningen zij afgeeft of waar wegwerkzaamheden plaatsvinden? Wilt u berichten over uw buurt ontvangen?

E-mailservice berichten over uw buurt

U kunt zich voor de e-mailservice abonneren op de 'berichten over uw buurt service' van de gemeente Westerkwartier. Via enkele stappen kunt u zich inschrijven voor de e-mailservice.

Wij adviseren u om in stap 2 'Berichtkeuze', alle opties aan te vinken. Anders loopt u kans berichten zoals bijvoorbeeld kapmeldingen en sloopmeldingen te missen.

Stap 2 van de aanmelding ziet er dan zo uit:

Berichten over uw buurt, stap 2: Vink alle opties aan

Ook als u zich al heeft aangemeld voor de attenderingsservice en u heeft niet alle opties 'aanstaan',  raden wij u aan om deze instellingen aan te passen.

Zoeken op een kaart

Op onderstaande kaart vind u de bekendmakingen over de afgelopen periode.

Ook op de website overheid.nl kunt u via de kaart zoeken naar berichten over uw buurt.

Ruimtelijke plannen

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u zoeken naar actuele ruimtelijke plannen in onze gemeente.

Misschien bent u op zoek naar: